Livestream Bolaget 30:e Maj

Lördag 30:e Maj

Bolaget är ett sällan skådat fenomen i den svenska musikbranschen och de har på mindre än ett år etablerat sig som ett av Sveriges populäraste partyband. Med utsålda hus i var och varannan stad så har de fått partysugna människor att gå bananas. Hits som Fem komma tvåan, Afterwork och Nykter har genererat miljontals streams och är numera ett givet inslag på varje fest som hålls i vårt avlånga land. Nu är det dags för den nya singeln “fingrarna i halsen” och att den kommer att spelas flitigt under stundande studentskivor råder det inget tvivel om. Nu är det dags för en livestream som garanterat kommer att höja stämningen på förfesten. Så lägg drycken på kylning och ställ in stereon på högsta volym, så syns vi på lördag!

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *